JÄSENYYS

Valo Work on tarkoitettu niin isoille kuin pienille yrityksille. Jäsenenä saat käyttöösi Valon yritystilin, jossa hoidat kätevästi kaiken tilojen varaamisesta ja käyttäjien hallinnasta aina laskutukseen asti. Jäsenenä saat meiltä kaiken yhdellä laskulla kerran kuussa ja säädät jäsenyystasoasi helposti haluamallesi tasolle. Jäsenenä henkilökuntasi nauttii myös hotellin palveluista kuten yöpymisestä, sosiaalisesta ohjelmasta, että 7. kerroksen sauna- ja kuntosaliosastosta jäsenhinnoin.

FLEX-JÄSENYYS

Flex -jäsenyys on suunniteltu isojen yritysten tarpeeseen, jossa tilan käytön määrän ja tiheyden on oltava mahdollisimman joustavaa. Flex -jäsenyydessä yritys varaa itselleen kapasiteettia, jota se käyttää kuukauden aikana joustavasti.

Ota yhteyttä

OFFICE-JÄSENYYS

Office -jäsenyys on tarkoitettu pienyritysten pysyvämpään toimistotarpeeseen joko yrityksen päätoimistoksi tai sivutoimistoksi. Palveluun on liitettävissä postiosoite, parkkipaikka ja modernit aulapalvelut vieraita varten.

Ota yhteyttä

VALO WORK

VALO Work on täysin uudenlainen hotellin sisällä toimiva ainutlaatuinen joustotyötila, modernin ajan dynaaminen toimintaympäristö ja yhteisöllinen palvelukonsepti, joka venyttää nykyistä aikakäsitystämme. Se on paikka, jonne tullaan työskentelemään, verkostoitumaan, virkistäytymään ja viettämään aikaa. VALO Work on enemmän kuin toimistohotelli – se tarjoaa käyttäjilleen inspiroivia tiloja tehokkaaseen työskentelyyn 24/7/365. Voit valita tarpeisiisi soveltuvat toimitilat ja löytää uutta tehoa päivääsi vaikkapa pulahtamalla altaaseen sauna- ja allasosastollamme tai nauttia hetkestä keskuspuiston luontopoluilla. Toisin sanoen VALO Work on täydellinen paikka tehdä töitä. Olisiko tässä sinun tuleva työtilasi?

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko VALO Workista? Jätä yhteystietosi ja lisätietoa toimitilatarpeistasi – saat kuulla lisää VALO Workista ensimmäisten joukossa.