attention icon

TUTUSTUMISKAMPANJA

Kokeile uutta työympäristöä ensimmäiset 14 päivää ilmaiseksi!

Yritysten toimitilastrategiat ja ihmisten tavat tehdä töitä ovat valtavassa murroksessa. VALO Work on ratkaisu yrityksille, jotka etsivät turvallista, vastuullista ja korkealaatuista työympäristöä.

Varaa kokeilu

KAMPANJAN EHDOT

Testaa kaksi viikkoa VALO Workissa -kampanja koskee yrityksiä, jotka eivät ole vielä VALOn jäseniä. Yrityksiä pääsee mukaan rajattu määrä. Kokeilujakson päätyttyä yrityssopimukseen sisältyvät jäsenyydet muuttuvat maksullisiksi, ellei palvelua irtisanota asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai paikan päällä.

Testijakso sisältää VALO Flex jäsenyyden enintään 4 hengelle/yritys VALO Work -toimitiloissa sisältäen kuntosalin ja wellness-alueen käytön.

VALO Flex Jäsenyys sisältää:

-Yhteiset työtilat

-Jäsenhinnat VALOn työtiloista, neukkareista, työhuoneista ja hotellin palveluista

-Rajaton pääsy wellness-alueelle testijakson ajan

-VALO Appiin henkilökohtainen tili: työtilojen & palveluiden hankinta ja hallinta

-Yritystili mm. jäsenyyden ja laskutuksen hallintaan

Ensimmäiset 14 päivää VALOssa maksutta

Yritysten toimitilastrategiat ja ihmisten tavat tehdä töitä ovat valtavassa murroksessa. VALO Work on ratkaisu yrityksille, jotka etsivät tehokasta, ekologista ja korkealaatuista työympäristöä.

VALO on kotimainen innovaatio, joka mahdollistaa huippunsa viritetyn coworking-tilan sekä lämminhenkisen hotellin saman katon alla. Täällä keskityt omassa laadukkaassa työhuoneessa, sparrailet upeissa yhteistiloissa ja tapaat asiakkaasi tyylikkäissä neukkareissa. Mikä parasta, meillä nautit hotellin ja ravintoloiden herkullisista palveluista 24/7.

Tuo nyt yrityksesi VALO Workiin ja saat ensimmäiset 14 pv maksutta.

VALO Work-toimitiloihin kuuluu älykkäät työ- ja kokoushuoneet sekä yhteisölliset tilat nopeaan työntekoon ja luovaan ideointiin. Ammattimaiset kokous- ja tapahtumapalvelut mahdollistavat jopa ammattimaiset live stream -tuotannot.

VALO Workin palveluita hallinnoidaan VALO Appin kautta.

OTA YHTEYTTÄ & NAPPAA ETU!