attention icon

KAMPANJA 29.11.2021 - 14.2.2022

Työhuoneet Helsingissä sarjalipuilla 30 € (-10 % lisäale 14.2.2022 asti!)

Nyt kaivataan turvallista työympäristöä etätyöhön. VALO Workin päiväpasseilla työntekijänne saat yksityisen työhuoneen inspiroivasta coworking-toimistosta Helsingissä.

Päiväpasseja myydään 10-60 kpl sarjalipuissa. Tarjoamme myös -10 % lisäalen sarjalippuhinnoista vain 31.1.2022 mennessä hankittuihin sarjalippuihin.

Nappaa sarjaliput nyt!

OTA YHTEYTTÄ & HANKI

Kampanjan ehdot

- Sarjalipun päiväpassiin sisältyy työhuone 8 tunnin ajaksi, 2. kerroksen coworking-tila Work Lounge, loungessa tarjoiltava kahvi, tee ja Thoreau-vedet ja huoneissa tarjolla olevat tee ja kahvi.

- Työntekijä voi valita päiväksi Smart-työhuoneen.

- Varaukset suoraan VALO appista

- Sarjakortin päiväpassit ovat voimassa 12 kk sarjalipun hankinnasta.

-Kampanja voimassa 21.12.2021 - 14.2.2022.

Turvalliset & korkealaatuiset työhuoneet Helsingissä

Kotitoimiston arki alkaa painaa jo monia. VALO Workin päiväpasseilla saat vaihtelua etätyöhön ja nappaat turvallisen sekä rauhallisen työtilan edullisesti. Työhuoneeseen oikeuttavat päiväpassit saat nyt edullisesti sarjalipuilla (10-60 kpl.)  Työhuoneet voi varata etukäteen vaivattomasti netissä yrityksen tunnisteella. Sarjaliput ovat voimassa 12 kk sarjalipun hankinnasta.  Tarjoamme myös -10 % lisäalen sarjalippuhinnoista vain 14.2.2022 mennessä hankittuihin sarjalippuihin.

Sarjaliput: Työhuone

10 päiväpassia: 270 € (Alv. 0 %)
30 päiväpassia: 810 € (Alv. 0 %)
60 päiväpassia: 1620 € (Alv. 0 %)

Alennus laskettu suoraan hintaan.

Ota meihin yhteyttä ja hanki sarjaliput nyt!

HANKI SARJALIPPU

VALOn työhuoneet

VALO Work on ainutlaatuinen moderni toimitilakonsepti, jossa jokainen asiakas saa päiväksi oman yksityisen työhuoneen. Yhden hengen työhuoneissa sekä sohvaneukkareissa voi viettää aidosti mukavan työpäivän turvallisesti. Työhuoneissa on ergonominen työtuoli, 49″ näyttö liittimillä, oma yksityinen kylpyhuone suihkulla, vedenkeitin, teetä ja kahvia. Sohvaneukkareissa on työtuolin ja -pöydän sijaan sohva ja läppäripöytä; se sopii erinomaisesti etäpalavereihin. Työhuoneeseen voi myös tilata Bistro ELOn herkullisen lounaan ja kahvitarjoilut. VALOssa on voimassa maskisuositus kaikissa julkisissa tiloissa.

Tervetuloa VALOon!

VALOon saavut näppärästi autolla VALOn maksulliseen parkkihalliin (sisäänajo Nauvontie 10) sekä julkisilla liikennevälineillä Ruskeasuon varikon pysäkille.

VALOssa on työtilojen lisäksi hotelli, kokous- ja tapahtumapalvelut sekä kaksi ravintolaa.

VALO Hotel & Work
Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki

VALO WORK BLOGI

VALO Work toimitilat Helsinki rento työtila

TTL & VTT tutkimus

”VALOssa on luotu toimistoympäristö, jossa on erinomaiset olosuhteet monenlaisille vaativille aivotyön tehtäville.”

LUE TUTKIMUS