attention icon

KAMPANJA 29.11.2021 - 31.1.2022

Viihtyisä työhuone päiväksi 30 € (+ alv.)

Vietä inspiroiva työpäivä omassa rauhassa, turvallisesti VALOn ergonomisessa työhuoneessa! Kutsu vieraasi tapaamiseen ja nappaa tauolla kahvit Work Loungesta.

Kampanjahintaan todella viihtyisä työhuone 30 €/pvä (+ alv. 24 %)

Kampanja voimassa vain 31.1.2022 asti. Nappaa päiväpassi kätevästi VALO appista! Rekisteröityminen on ilmaista.

REKISTERÖIDY VALO APPIIN

KAMPANJAN EHDOT

Kampanja on saatavilla vain VALO Appista 29.11.2021 - 31.1.2022.

Kampanjahinta koskee VALO App -käyttäjiä, jotka ovat luoneet profiiliinsa yritystilin sekä maksutiedot. Voit lisätä molemmat rekisteröityessäsi appiin.

Kampanjahintaan sisältyy VALO Workin coworking-tilat sekä yksityinen Smart-työhuone 8 tunniksi.

Vaihtelua etätyöhön turvallisesti?

Lähde viettämään inspiroivaa työpäivää VALOon! Nappaa VALO Workista päiväksi ergonominen ja turvallinen työhuone coworking-tiloineen. Työhuoneessa voit työskennellä täysin omassa rauhassa ja tauolla voit nauttia maukkaat kahvit sekä verkostoitua Work Loungessa. Voit myös kutsua vieraita VALOn tiloihin ja syödä lounasta Bistro ELOssa. Säädä laadukas työtuoli kohdilleen, ota käteen kuppi kahvia ja nauti aidosti tehokas sekä virkistävä työpäivä!

Kotitoimiston arki alkaa painaa jo montaa tekijää. VALO Work tuo vaihtelua etätyöhön ja tarjoaa upeat puitteet keskittymiseen sekä ajatustyöhön.

Työhuone & coworking tilat 30 €/päivä (+ alv. 24 %)

Hintaan sisältyy Smart-koon työhuone (1 hlö) 8 tunniksi sekä coworking-tilojemme käyttö ja virkistävät kahvit. Herkullisen lounaan nautit Bistro ELOssa VALOn 1. kerroksessa. 31.1.2022 asti.

Nappaa päiväpassi kätevästi VALO Appista! Etkö ole vielä VALO Appin käyttäjä? Rekisteröityminen on ilmaista, ja etuhinta on tarjolla kaikille, jotka lisäävät profiiliinsa yritystilin rekisteröitymisen yhteydessä.

HANKI NYT VALO APPISTA

Sarjaliput koko vuodeksi!

Haluaisitko kampanjahintaan työhuoneet ja coworking-tilat koko tiimille tai koko seuraavaksi vuodeksi? Voit hankkia VALO Workin päiväpassit myös edullisesti sarjalippuna.

Tutustu & hanki sarjaliput nyt!

Valitse sinulle täydellinen työhuone

Voit valita itsellesi sopivan työhuoneen kolmesta erilaisesta vaihtoehdosta. Jokaisessa huoneessa on 49″ TV-näyttö HDMI-liittimellä, yksityinen kylpyhuone suihkulla, vesipiste ja jääkaappi. Tutustu työtiloihin täällä.

Smart-työhuone: Ergonominen työtuoli, laadukas työpöytä & tussitaulu
Smart-työhuone lisänäytöllä: Ergonominen työtuoli, laadukas työpöytä, tussitaulu & lisänäyttö HDMI-liittimellä
Smart-sohvaneukkari: Ryhdikäs sohva, nojatuoli, 2 säädettävää läppäripöytää

Me kerromme mielellämme miten saat mahdollisimman paljon irti työpäivästäsi!