attention icon

TUTUSTUMISETU

Vuoden paras työpäivä 65 €

Vietä aidosti inspiroiva työpäivä uudessa VALO Work -toimitilassa, hintaan kuuluu illaksi sali ja sauna, ja päälle vielä makeat yöunet VALO Hotellissa.

TILAA KAMPANJAKOODI

Kampanjaehdot

Työpäivä VALOssa -kampanja koskee yrityksiä. Voit antaa työnantajayrityksesi tai oman yrityksesi Y-tunnuksen.

Kampanjahintaan sisältyy työpäivä VALO Work -toimitiloissa sekä yöksi valitsemassasi huoneessa yhdelle tai kahdelle hengelle sisältäen aamiaisen ja wellness-alueen käytön. 65 € kampanjahinta on Smart huone yhdelle hengelle.

Kampanja on varattavissa 17.9. - 7.10. välisenä aikana. Työpäivän majoituksella voi varata aikavälille 18.9. - 31.12.2020. Majoitusta ja työpäivää ei voi varata erikseen.

Majoitus:
Smart 1 hlö 65 €
Smart 2 hlö 85 €
Comfort 1 hlö 85 €
Comfort 2 hlö 105 €

Työpäivä:
VALO Workin jaetuissa työtiloissa ennen tai jälkeen majoituksen. Saapuminen klo 08.00 - 16.00 arkisin.

Tutustumisetu työn edelläkävijöille

Vietä aidosti inspiroiva työpäivä uudessa VALO Work -toimitilassa, ota illaksi sali, sauna ja safka, ja päälle vielä makeat yöunet VALO Hotellissa. Hintaan sisältyy työpäivä VALO Work -toimitiloissa sekä yöksi Smart huone yhdelle hengelle sisältäen aamiaisen ja wellness-alueen käytön.

Työpäiväsi ajan käytössäsi ovat VALO Workin jaetut työtilat. Niihin lukeutuvat upea Work Lounge VALOpihan näköalatasanteella, hiljainen työtila sähköpöydillä ja lisänäytöillä, sekä luova työtila rentoon ideointiin. Ota kuppi kahvia, nappaa juuri sinulle sopiva työpiste ja nauti huikeasta työpäivästä.

[contact-form-7 404 "Not Found"]