attention icon

KAMPANJA

Smart-työhuone jäsenille 25 € (+ alv.)

Kaipaatko vaihtelua etätyöhön? Nappaa etuhinnoin VALOn turvalliset, yksityiset työhuoneet!

Kampanjahinta koskee jäseniämme. Voit liittyä jäseneksemme alkaen hintaan 0 €/kk/hlö!

HANKI JÄSENYYS

Kampanjan ehdot

- Kampanjahinta koskee VALO Work -jäseniä (VALO Jäsenyys, Flex Jäsenyys, Flex+ Jäsenyys)
- Etuhintaan sisältyy valittu työhuone arkisin 8 tunnin ajaksi, 2. kerroksen coworking-tilat (hiljainen työtila sähköpöydillä ja lisänäytöillä, rento työtila säkkituoleilla sekä viihtyisä Work Lounge puhelinkopilla) sekä Work Loungessa tarjoiltava kahvi, tee ja Thoreaux-vedet.

Etu voimassa toistaiseksi.

Turvallinen Smart-työhuone VALO Work -jäsenille 25 € (+alv.)

Kotitoimiston arki alkaa tuntua jo puisevalta, mutta VALOa on tunnelin päässä. VALOn yksityisissä yhden hengen työhuoneissa voit viettää aidosti mukavan työpäivän turvallisesti. Kampanjahinta koskee VALO Work -jäseniä. Voit liittyä jäseneksemme alkaen hintaan 0 €/kk/hlö (VALO Jäsenyys). Lue lisää jäsenyyksistä sivuillamme https://valowork.fi/jasenyys/.

Huoneissa on 49″ näyttö liittimillä, oma yksityinen kylpyhuone suihkulla, vedenkeitin, teetä ja kahvia. Voit myös tilata Bistro ELOn herkulliset ruoat ja kahvitarjoilut työhuoneeseesi. Huoneen hintaan sisältyy myös VALOn 2. kerroksen coworking-tilat.

Ota yhteyttä ja hanki jäsenyys:

HANKI JÄSENYYS

Hinnasto

Smart-työhuone (1 hlö): 25 € +alv. 24 %
Smart-sohvaneukkari (1 hlö): 25 € +alv. 24 %

Tervetuloa VALOon!

VALO Work on ainutlaatuinen ja moderni toimitila, jossa jokainen asiakas saa päiväksi oman yksityisen työhuoneen. Pystymme järjestämään turvallisesti huoneeseen melkoisen määrän palveluita, ja käytössäsi on suuri valikoima erilaisia työ- ja kokoushuoneita. VALOssa työskentelet koronaturvallisesti, ja lounaskin löytää tiensä luoksesi huoneeseen!

Kotitoimiston arki alkaa painaa jo montaa työntekijää. VALO Work tuo vaihtelua etätyöhön ja tarjoaa ainutlaatuiset puitteet keskittymiseen sekä ajatustyöhön.

VALOon saavut näppärästi julkisilla liikennevälineillä Ruskeasuon varikon pysäkille sekä autolla VALOn omaan parkkihalliin (sisäänajo Nauvontie 10).

VALO Hotel & Work
Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki

VALO WORK BLOGI

VALO Work toimitilat Helsinki rento työtila

Joko saa palata toimistoon?

Oliko entinen sittenkään niin hyvä? Kun pandemia on kaukana takanamme, edessämme on yhä modernin työn ja perinteisen toimiston ristiriita.

LUE BLOGI