attention icon

Turvallinen työpäivä VALOssa
Voit viettää työpäivän VALOssa turvallisesti yksityisessä työhuoneessa tai avarissa jaetuissa työtiloissa. Löydät turvallisen vierailun ohjeistuksen täältä.

KAMPANJA

Mukavampi etäpäivä VALOssa alk. 30 €

Kaipaatko vaihtelua etätyöhön? Nappaa etuhinnoin VALOn turvalliset työhuoneet & coworking-tilat vielä tammikuun ajan!

Huonetta ei tarvitse varata eikä sitä makseta etukäteen. Tervetuloa paikan päälle!

Kampanjan ehdot

Työhuonetta ei tarvitse varata etukäteen ja se maksetaan paikan päällä joko VALO Hotellin 1. kerroksen vastaanottoon. Etuhintaan sisältyy valittu työhuone arkisin 8 tunnin ajaksi, 2. kerroksen coworking-tilat (hiljainen työtila sähköpöydillä ja lisänäytöillä, rento työtila säkkituoleilla sekä viihtyisä Work Lounge puhelinkopilla) sekä Work Loungessa tarjoiltava kahvi, tee ja Thoreaux-vedet.

Etu voimassa 31.01.2021 saakka.

Turvallista työtilaa ihan jokaiselle

Kotitoimiston arki alkaa tuntua jo puisevalta, mutta VALOa on tunnelin päässä. VALOn yksityisissä yhden hengen työhuoneissa voit viettää aidosti mukavan työpäivän turvallisesti. Huoneissa on 49″ näyttö liittimillä, oma yksityinen kylpyhuone suihkulla, vedenkeitin, teetä ja kahvia. Voit myös tilata Bistro ELOn herkulliset ruoat ja kahvitarjoilut työhuoneeseesi. Huoneen hintaan sisältyy myös VALOn 2. kerroksen coworking-tilat.

Tervetuloa VALOon!

Hinnasto

Smart-työhuone (1 hlö): 30 € +alv.
Smart-sohvaneukkari (1 hlö): 30 € +alv.

Comfort-työhuone (3 hlö): 50 € +alv.
Comfort-sohvaneukkari (6 hlö): 50 € +alv.
Comfort-tiimityötila (8hlö): 50 € +alv.

Tervetuloa VALOon!

Helsingin Ruskeasuolla sijaitseva VALO on kotimainen innovaatio, joka mahdollistaa huippuunsa viritetyn coworking-tilan sekä lämminhenkisen hotellin saman katon alla. Täällä keskityt omassa laadukkaassa työhuoneessa, sparrailet upeissa yhteistiloissa ja tapaat asiakkaasi tyylikkäissä neukkareissa. Mikä parasta, meillä nautit hotellin ja ravintoloiden herkullisista palveluista 24/7.

VALOon saavut näppärästi julkisilla liikennevälineillä Ruskeasuon varikon pysäkille sekä autolla VALOn omaan parkkihalliin (sisäänajo Nauvontie 10).

VALO Hotel & Work
Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki

VALO WORK BLOGI

VALO Work toimitilat Helsinki rento työtila

Joko saa palata toimistoon?

Oliko entinen sittenkään niin hyvä? Kun pandemia on kaukana takanamme, edessämme on yhä modernin työn ja perinteisen toimiston ristiriita.

LUE BLOGI