attention icon

Kokoustilat

Tilaa inspiroitua yhdessä

Jäseniemme käytössä on laaja valikoima erilaisia kokoustiloja, jotka voit napata helposti käyttöön sovelluksestamme. Tilat voit ottaa päiväksi tai tunneittain jäsenhinnoin.

Hinnasto

COMFORT-KOKOUSHUONEET (1-4 HLÖ): 20 €/h, 95 €/pv (jäsenille 75 €/pv)
WORKSHOP-TILA KOLO (3 HLÖ): 25 €/h
BOARDROOM-TILAT NAAVA & JÄKÄLÄ (6 HLÖ): 35 €/h

*Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikkiin hintoihin lisätään alv. 24 %. Tilojen kapasiteetti on laskettu turvaväleillä.

Naava

Toisen kerroksen boardroom

Naava on toisen kerroksen boardroom, joka soveltuu neuvotteluihin ison pöydän ääressä. Tilassa järjestyy myös yksityiset lounastapaamiset.

Luonnonvalo · Neuvottelutuolit säädettävällä jalustalla ja pyörillä · Oma WC

37 m2

6 hengelle

Jäkälä

Neuvotteluihin ison pöydän ääressä

Jäkälä on toisen kerroksen boardroom, joka soveltuu neuvotteluihin ison pöydän ääressä. Tilassa järjestyy myös yksityiset lounastapaamiset.

Luonnonvalo · Neuvottelutuolit säädettävällä jalustalla ja pyörillä · Oma WC

37 m2

6 hengelle

Kolo

Rentoihin työpajoihin

Kolo on toisen kerroksen pieni kokoustila, jossa kokoustetaan rennosti sohvilla ja nojatuoleilla istuen. Huoneessa ei ole ikkunoita, mutta on sitäkin enemmän tussitaulua.

Modulisohvat ja nojatuolit · Säädettävät läppäripöydät · Tussitaulu · WiFi

16 m2

3 hengelle

Comfort – tiimityötila

Yhden pöydän ääressä

Tyylikäs tiimityötila, jossa on helppo saada aikaiseksi. Yhden pöydän ääreen mahtuu koko tiimi, näytölle saadaan tärkeimmät dokumentit ja tussitaululle rakentuu ideat.

1 läppäripöytä · 1 työpöytä 6 hengelle · 2 jakkaraa · 2 nojatuolia · 49" näyttö · 6 tuolia · keittiönurkkaus · säädettävä ilmastointi · säädettävä valaistus · TV taittovarrella · WiFi · Work- ja hotellipalvelut VALO-huonetabletilla

6 + 2 hengelle

17 m2

LUE LISÄÄ

Comfort – sohvaneukkari

Yhteiseen inspiraatioon

Rento sohvaneukkari, jossa luonnistuu erinomaisesti myös pidemmät palaverit. Huolella äänieristetyssä tilassa saa antaa ideoiden lentää korkealta ja kovaa.

2 sohvaa · 3 läppäripöytää · 3 nojatuolia · 49" näyttö · keittiönurkkaus · säädettävä ilmastointi · säädettävä valaistus · WiFi · Work- ja hotellipalvelut VALO-huonetabletilla

6 hengelle

17 m2

LUE LISÄÄ

Deluxe – edustustila

Tyylikkääseen tapaamiseen

Tyylikäs neuvottelutila, jossa luonnistuu erinomaisesti tärkeät tapaamiset kuten allekirjoitustilaisuudet. Näissä avarissa ja laadukkailla materiaaleilla sisustetuissa kokoustiloissa voit huoletta viihdyttää arvokkaimmat vieraat. Huoneet ovat myös pääosin esteettömiä.

1 sohva · 2 läppäripöytää · 2 nojatuolia · 49" näyttö · keittiönurkkaus · säädettävä ilmastointi · säädettävä valaistus · WiFi · Work- ja hotellipalvelut VALO-huonetabletilla

4 hengelle

23-29 m2

LUE LISÄÄ

KAMPANJA: SARJALIPUT

Turvalliset työhuoneet sarjalipuilla alk. 35 €/päivä

Kaipaako työntekijänne laadukkaampaa ympäristöä etätyöhön? VALO Workin sarjalipuilla saatte yksityiset työhuoneet päiväksi edullisesti ja ilman sopimusta.

TUTUSTU KAMPANJAAN