attention icon

Turvallinen työpäivä VALOssa
Voit viettää työpäivän VALOssa turvallisesti yksityisessä työhuoneessa tai avarissa jaetuissa työtiloissa. Löydät turvallisen vierailun ohjeistuksen täältä.

Turvallinen vierailu VALOssa

Korona-ohjeistus | Coworking Helsinki

Me VALOssa haluamme tehdä kaikkemme turvallisen ja puhtaan ympäristön puolesta koronatilanteen vallitessa. Seuraavilla toimenpiteillä varmistamme sen, että voit saapua hotelliimme rauhallisin mielin.

Turvallinen työpäivä

Asiakaspalvelu
Henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja kaikissa asiakaspalvelutilanteissa. Olemme tehostaneet siivousta kaikissa työtiloissa.

Kasvomaskit
Käytäthän kasvomaskeja kaikissa VALOn jaetuissa työtiloissa sekä julkisissa tiloissamme. Kasvomaskeja on tarjolla VALO Work -vastaanotossa.

Käsihygienia
Pidäthän huolta tiukasta käsihygieniasta. Käsien desinfiointipisteitä löytyy ympäri VALOn, yksi Work-vastaanoton luota. Kaikissa työhuoneissa sekä hiljaisessa ja rennossa jaetussa työtilassa on vessat. Käytäthän fasiliteetteja hyödyksesi ja peset käsiäsi useasti läpi päivän.

Työhuoneet
Voit viettää työpäiväsi VALOssa turvallisesti yksityisessä työhuoneessa ilman maskia. Työhuoneet ovat varattavissa sovelluksestamme sekä VALO Work -vastaanotosta, ja työhuoneeseen voi nousta hissillä suoraan parkkihallista tai VALOn aulasta ilman kasvokkain kohtaamisia. Voit varata huoneen heti käyttöön tai etukäteen.

Toimenpiteet kaikissa tiloissa

Käsien desinfiointi

Olemme asettaneet VALOon käsien desinfiointipisteitä asiakkaiden ja työntekijöiden käyttöön. Käsien desinfiointipisteet löytyvät VALOn julkisista tiloista seuraavista paikoista: VALOn ja ravintolan sisäänkäynnit, Work-vastaanotto, hotellin aulan vastaanotto- ja ravintolatiskit, kokoustilat sekä yleisten wc-tilojen ja hissien edustat.

Turvavälien noudattaminen

Noudatamme suositeltua 1-2 metrin turvaväliä asiakkaiden ja työntekijöiden kesken. Huolehdimme siitä, että suositusta noudatetaan ohjaamalla asiakkaitamme palvelutilanteissa.  Kalusteet, kuten tuolit ja pöytäryhmät asetellaan normaalia väljemmin kaikissa yleisissä tiloissa ja kokoustiloissa.

Palvelutilanteet

Henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja kaikissa yleisissä tiloissamme lukuunottamatta pleksillä suojattuja alueita ja keittiötiloja. Vastaanottojemme tiskeillä on pleksilasit vieraidemme ja henkilökuntaamme suojaksi. Suosimme korttimaksuja ja vältämme käteisen vastaanottamista. Korttimaksupäätteet sekä muut kosketuspinnat desinfioidaan tehostetusti. Avaintägit ja -kortit desinfioidaan niiden palauduttua vastaanottoon. Kehotamme vieraitamme pitämään huolta turvaväleistä asioidessaan vastaanotossa.

Henkilöstön ohjeistus

Tiedotamme aktiivisesti henkilöstöämme viimeisimmistä suosituksista ja seuraamme, että ohjeistuksia noudatetaan sisäisesti. Panostamme erityisen hyvään käsihygieniaan noudattaen THL:n laatimaa ohjeistusta. Kiinnitämme erityistä huomiota korkeaan hygieniatasoon palvelutilanteissa. Käsiä pestään entistä useammin ja käsidesiä käytetään säännöllisesti työvuoron ajan. Keittiössä käytetään kertakäyttöhansikkaita pakkaamattomien elintarvikkeiden käsittelyn parissa. Olemme asettaneet turvavälijonotuspisteet tiloihimme lattiamerkinnöin.

Tehostettu siivoaminen

Olemme lisänneet hotellin siivous- ja hygieniatoimia entisestään. Kaikki  hotellihuoneet ja yleiset tilat siistitään huolellisesti päivittäin. Usein kosketeltavat pinnat kuten ovenkahvat, hissin napit, vesihanat, sekä saniteettitilat puhdistetaan useamman kerran päivässä desinfioivalla puhdistusaineella. Pöytien ja tuolien pinnat puhdistetaan säännöllisesti käytön  jälkeen.

Wellness-alue

Toiminta alueella

Wellness-alueella jokaisen vieraan omalla vastuulla on huolehtia riittävistä turvaväleistä ja ohjeiden noudattamisesta. Wellness-alueen tarkat ohjeistukset turvallisuuden takaamiseksi löytyvät wellness-alueen sisäänkäynniltä, pukuhuoneista sekä allasbaarin luota. Viikonloppuisin wellness-alue on erittäin suosittu, joten iltaisin on enemmän vierailijoita. Wellness-alueen saunojen ja altaiden henkilömäärää on rajoitettu seuraavasti lisäämällä ohjeistuksia alueelle: sisäsaunat max. 6 hlöä/sauna, höyrysauna max. 4hlöä, ulkosaunat max. 4 hlöä/sauna ja poreallas max. 10 hlöä. Iltaisin klo 20 jälkeen wellness-alue on varattu vain yli 16-vuotiaiden käyttöön.

Aukioloajat
 Ma-To 7 – 9.30 & 16-22
Pe 7 – 9.30 & 16-23
La  8-11 & 16-23
Su 8 – 11 & 16-22

Wellness bar
Wellness bar on avoinna pe-la klo 16-22.

Kiulu-kabinetti

Voit tiedustella Kiulu-kabinetin saatavuutta asiakaskokemus- ja myyntitiimiltämme: meetings.helsinki@valohotel.fi / 010 340 4000.

Ravintolat

Bistro ELOn aukioloajat

Aamiainen: Ma-pe klo 7-9.30 / la klo 8-11 / su klo 8-12 – anniskelu alkaen klo 9 joka päivä
Lounas: Ma-pe klo 11-14
Illallinen: Ma-la klo 17-22.30 (keittiö sulkeutuu ja anniskelu päättyy klo 22)

Lounge & Bar SUOn aukioloajat

Ti-to klo 17-22
Pe-la klo 16-23 (anniskelu päättyy klo 22)

Lounas

Ohjaamme vieraitamme nauttimaan lounasta Bistro ELOn lisäksi myös Lounge & Bar SUOssa ja yhteisellä VALO-pihalla.

Henkilökuntamme ohjaa vieraitamme eri tilojen välillä ja muistuttaa pitämään huolta turvaväleistä.

Lounaalla tarjoamme kertakäyttöhanskoja buffetpöydällä asiakkaidemme käyttöön. Käsidesit ovat tarjolla sisääntulossa sekä buffetpöydän yhteydessä. Vaihdamme buffetin ottimia usein lounaan aikana.

Aamiainen

Tee pöytävaraus aamiaiselle täältä: https://v2.tableonline.fi/instabook/bookings/ePLe1vc
Saavuthan paikalle varaamasi ajan sisällä. Aamiaiseen on varattu aikaa noin yksi tunti saapumisestasi.

Lauantai
Aamiaista tarjoillaan klo 8-11. Saapumisajat aamiaiselle ovat seuraavat:
8-8.30 |  8.30-9 | 9-9.30 | 9.30-10 | 10-10.30 | 10.30-11

Sunnuntai
Aamiaista tarjoillaan klo 8-12. Saapumisajat aamiaiselle ovat seuraavat:
8-8.30 |  8.30-9 | 9-9.30 | 9.30-10 | 10-10.30 | 10.30-11 | 11-11.30 | 11.30-12

Viikonloppuisin laajennamme aamiaista tarjoiltavaksi Bistro ELOn lisäksi myös Lounge & Bar SUOssa. SUOn puolella ei ole lämmintä keittiötä, joten lämpimät noudetaan avokeittiöstä ELOsta. Ruokailu on mahdollista ELOssa, SUOssa sekä yhteisellä VALO-pihalla.

Henkilökuntamme ohjaa vieraitamme eri tilojen välillä ja muistuttaa pitämään huolta turvaväleistä. Aamiaisen vieraita porrastetaan 30 minuutin välein.

Aamiaisella tarjoamme kertakäyttöhanskoja aamiaisbuffetpöydällä asiakkaidemme käyttöön. Käsidesit ovat tarjolla sisääntulossa sekä buffetpöydän yhteydessä. Vaihdamme buffetin ottimia usein aamiaisen aikana.

Illallinen

Tee pöytävaraus illalliselle täältä: https://v2.tableonline.fi/instabook/bookings/ePLe1vc

Ohjaamme vieraitamme nauttimaan illallista Bistro ELOn lisäksi myös Lounge & Bar SUOssa.

Henkilökuntamme ohjaa vieraitamme eri tilojen välillä ja muistuttaa pitämään huolta turvaväleistä.

Room Service

Jos ruokailet mieluummin huoneessasi, voit tilata Room Servicen annoksia läpi vuorokauden tai ravintolan ala carte- annoksia ravintolan iltaaukioloaikojen mukaan. Shopistamme voit ostaa yksittäispakattuja ruoka- ja juomatuotteita vuorokauden ympäri.

Anniskelutuotteiden myynti alkaa klo 9 ja päättyy klo 22.

VALO Shop

VALO Shop palvelee 24/7 virkistävillä herkuilla ja juomilla.

Anniskelutuotteiden myynti alkaa klo 9 ja päättyy klo 22.

Minibaarit

Huoneiden minibaarit ovat normaalisti käytössä vuorokauden ympäri. Minibaareja ei täytetä klo 22-09 välisenä aikana.

Kokoukset ja tapahtumat

Aikataulut

Tilaisuuksia ei voi järjestää klo 22 jälkeen hallituksen antamisen ohjeistuksien vuoksi.

Tilakapasiteetit

Jokaisen tilan henkilömäärän kapasiteetti on puolitettu normaalista.  Tiloissamme on tilaa kokoustaa turvallisesti – asiakaskokemus- ja myyntitiimimme katsoo jokaiseen tilaisuuteen aina tarpeen mukaan sopivan kokoustilan, jotta turvavälit toteutuvat.

Etä- ja hybridikokoukset

Tiloissamme on mahdollista järjestää myös sujuva etä- tai hybridikokous, johon osa kokoukseen osallistujista tai puhujista osallistuu etänä.

Turvalliset kokoukset

Kokoushenkilökuntamme ohjaa asiakkaamme kokoustiloihin, taukokahville ja lounaalle ennakkoon sovittujen aikataulujen mukaisesti.  Käsidesit ovat tarjolla sisääntulossa sekä ruokailun buffetpöydän yhteydessä. Kertakäyttöhanskoja on tarjolla kahvitorin buffetpöydällä asiakkaiden käyttöön. Buffetpöydän ottimia vaihdetaan usein. Pöydät ja tuolien pinnat puhdistetaan huolellisesti kunkin pöytäseurueen jälkeen.

Koronaohjeistus päivitetty: 9.11.2020

Terveenä VALOon

Meille VALOssa on äärimmäisen tärkeää turvata kaikkien vieraidemme sekä henkilöstömme terveys. Ethän siis saavu paikalle, jos sinulla on koronan oireita.

Lisätietoa koronaan viittaavista oireista löydät täältä.

Mikäli sinulle ilmaantuu koronavirukseen viittaavia oireita VALOssa työskennellessäsi, olethan pikimmiten yhteydessä vastaanottoomme lisäohjeita varten.

Work-vastaanotto:
+358 10 340 4002
work@valohotel.fi