attention icon

Turvallinen työpäivä VALOssa
Voit viettää työpäivän VALOssa turvallisesti yksityisessä työhuoneessa tai avarissa jaetuissa työtiloissa. Löydät turvallisen vierailun ohjeistuksen täältä.

Turvallinen vierailu VALOssa

Toimet turvallisuuden takaamiseksi

Me VALOssa haluamme tehdä kaikkemme turvallisen ja puhtaan ympäristön puolesta koronatilanteen vallitessa. Seuraavilla toimenpiteillä varmistamme sen, että voit saapua hotelliimme rauhallisin mielin.

Turvallinen työpäivä

Henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja, ja toivomme myös asiakkaidemme käyttävän kasvomaskeja tehdessään töitä VALOn jaetuissa työtiloissa. Voit viettää työpäiväsi VALOssa turvallisesti yksityisessä työhuoneessa ilman maskia. Työhuoneet ovat varattavissa sovelluksestamme sekä VALO Work -vastaanotosta, ja työhuoneeseen voi nousta hissillä suoraan parkkihallista. Voit varata huoneen heti käyttöön tai etukäteen.

Vierailujen porrastaminen

Olemme porrastaneet joka päivälle wellness-alueen iltakäyttöä sekä viikonlopuille aamiais- ja illallisaikoja, jotta saamme taattua tiloissamme riittävät turvavälit. Muistathan tehdä paikkavarauksesi ennakkoon niin ravintoloihin kuin wellness-alueelle.

Toimenpiteet kaikissa tiloissa

Käsien desinfiointi

Olemme asettaneet VALOon käsien desinfiointipisteitä asiakkaiden ja työntekijöiden käyttöön. Käsien desinfiointipisteet löytyvät VALOn julkisista tiloista seuraavista paikoista: VALOn ja ravintolan sisäänkäynnit, Work-vastaanotto, hotellin aulan vastaanotto- ja ravintolatiskit, kokoustilat sekä yleisten wc-tilojen ja hissien edustat.

Turvavälien noudattaminen

Noudatamme suositeltua 1-2 metrin turvaväliä asiakkaiden ja työntekijöiden kesken. Huolehdimme siitä, että suositusta noudatetaan ohjaamalla asiakkaitamme palvelutilanteissa.  Kalusteet, kuten tuolit ja pöytäryhmät asetellaan normaalia väljemmin kaikissa yleisissä tiloissa ja kokoustiloissa.

Palvelutilanteet

Henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja kaikissa yleisissä tiloissamme lukuunottamatta pleksillä suojattuja alueita ja keittiötiloja. Vastaanottojemme tiskeillä on pleksilasit vieraidemme ja henkilökuntaamme suojaksi. Suosimme korttimaksuja ja vältämme käteisen vastaanottamista. Korttimaksupäätteet sekä muut kosketuspinnat desinfioidaan tehostetusti. Avaintägit ja -kortit desinfioidaan niiden palauduttua vastaanottoon. Kehotamme vieraitamme pitämään huolta turvaväleistä asioidessaan vastaanotossa.

Henkilöstön ohjeistus

Tiedotamme aktiivisesti henkilöstöämme viimeisimmistä suosituksista ja seuraamme, että ohjeistuksia noudatetaan sisäisesti. Panostamme erityisen hyvään käsihygieniaan noudattaen THL:n laatimaa ohjeistusta. Kiinnitämme erityistä huomiota korkeaan hygieniatasoon palvelutilanteissa. Käsiä pestään entistä useammin ja käsidesiä käytetään säännöllisesti työvuoron ajan. Keittiössä käytetään kertakäyttöhansikkaita pakkaamattomien elintarvikkeiden käsittelyn parissa. Olemme asettaneet turvavälijonotuspisteet tiloihimme lattiamerkinnöin.

Tehostettu siivoaminen

Olemme lisänneet hotellin siivous- ja hygieniatoimia entisestään. Kaikki  hotellihuoneet ja yleiset tilat siistitään huolellisesti päivittäin. Usein kosketeltavat pinnat kuten ovenkahvat, hissin napit, vesihanat, sekä saniteettitilat puhdistetaan useamman kerran päivässä desinfioivalla puhdistusaineella. Pöytien ja tuolien pinnat puhdistetaan säännöllisesti käytön  jälkeen.

Wellness-alue

Toiminta alueella

Wellness-alueen henkilömäärän kapasiteetti on puolitettu normaalista. Wellness-alueen vieraita porrastetaan henkilökuntamme toimesta siten, että alue pysyy väljänä. Henkilökunta on paikalla varmistamassa, että alueen henkilömäärä ei ylity ja turvavälit tulee huomioitua pukuhuoneissa, saunoissa ja muissa yleisissä tiloissa.

Wellness-alueen käyttöä on porrastettu iltaisin joka päivä. Haluamme tällä varmistaa sen, että riittävät turvavälit säilyvät ja siivoustoimenpiteet saadaan tehtyä vierailujen välissä. Wellness bar on auki pe-la klo 16-22.

Voit varata ajan wellness-alueelle täältä: https://v2.tableonline.fi/instabook/bookings/OXoFwOD

Maanantai-Perjantai
Aamuisin wellness-alue on vapaassa käytössä klo 7.00 – 9.30.  Iltaisin wellness-alueen käyttöä on porrastettu neljään eri ajankohtaan. Ajankohtien välissä wellness-alueella tehdään siivoustoimenpiteitä. Varausajat wellness-alueelle ovat seuraavat:
16-17.30 | 18-19 | 19.30-20.30 | 21-22

Lauantai- Sunnuntai
Aamuisin wellness-alue on vapaassa käytössä klo 8-11. Iltaisin wellness-alueen käyttöä on porrastettu neljään eri ajankohtaan. Ajankohtien välissä wellness-alueella tehdään siivoustoimenpiteitä. Varausajat wellness-alueelle ovat seuraavat:
16-17.30 | 18-19 | 19.30-20.30 | 21-22

Kiulu-kabinetti

Voit tiedustella Kiulu-kabinetin saatavuutta asiakaskokemus- ja myyntitiimiltämme: meetings.helsinki@valohotel.fi / 010 340 4000.

Ravintolat

Bistro ELOn aukioloajat

Aamiainen: Ma-pe klo 7-9.30 / la klo 8-11 / su klo 8-12 – anniskelu alkaen klo 9 joka päivä
Lounas: Ma-pe klo 11-14
Illallinen: Ma-la klo 17-22.30 (keittiö sulkeutuu ja anniskelu päättyy klo 22)

Lounge & Bar SUOn aukioloajat

Ti-to klo 17-22
Pe-la klo 16-23 (anniskelu päättyy klo 22)

Lounas

Ohjaamme vieraitamme nauttimaan lounasta Bistro ELOn lisäksi myös Lounge & Bar SUOssa ja yhteisellä VALO-pihalla.

Henkilökuntamme ohjaa vieraitamme eri tilojen välillä ja muistuttaa pitämään huolta turvaväleistä.

Lounaalla tarjoamme kertakäyttöhanskoja buffetpöydällä asiakkaidemme käyttöön. Käsidesit ovat tarjolla sisääntulossa sekä buffetpöydän yhteydessä. Vaihdamme buffetin ottimia usein lounaan aikana.

Aamiainen

Tee pöytävaraus aamiaiselle täältä: https://v2.tableonline.fi/instabook/bookings/ePLe1vc
Saavuthan paikalle varaamasi ajan sisällä. Aamiaiseen on varattu aikaa noin yksi tunti saapumisestasi.

Lauantai
Aamiaista tarjoillaan klo 8-11. Saapumisajat aamiaiselle ovat seuraavat:
8-8.30 |  8.30-9 | 9-9.30 | 9.30-10 | 10-10.30 | 10.30-11

Sunnuntai
Aamiaista tarjoillaan klo 8-12. Saapumisajat aamiaiselle ovat seuraavat:
8-8.30 |  8.30-9 | 9-9.30 | 9.30-10 | 10-10.30 | 10.30-11 | 11-11.30 | 11.30-12

Viikonloppuisin laajennamme aamiaista tarjoiltavaksi Bistro ELOn lisäksi myös Lounge & Bar SUOssa. SUOn puolella ei ole lämmintä keittiötä, joten lämpimät noudetaan avokeittiöstä ELOsta. Ruokailu on mahdollista ELOssa, SUOssa sekä yhteisellä VALO-pihalla.

Henkilökuntamme ohjaa vieraitamme eri tilojen välillä ja muistuttaa pitämään huolta turvaväleistä. Aamiaisen vieraita porrastetaan 30 minuutin välein.

Aamiaisella tarjoamme kertakäyttöhanskoja aamiaisbuffetpöydällä asiakkaidemme käyttöön. Käsidesit ovat tarjolla sisääntulossa sekä buffetpöydän yhteydessä. Vaihdamme buffetin ottimia usein aamiaisen aikana.

Illallinen

Tee pöytävaraus illalliselle täältä: https://v2.tableonline.fi/instabook/bookings/ePLe1vc

Ohjaamme vieraitamme nauttimaan illallista Bistro ELOn lisäksi myös Lounge & Bar SUOssa.

Henkilökuntamme ohjaa vieraitamme eri tilojen välillä ja muistuttaa pitämään huolta turvaväleistä.

Room Service

Jos ruokailet mieluummin huoneessasi, voit tilata Room Servicen annoksia läpi vuorokauden tai ravintolan ala carte- annoksia ravintolan iltaaukioloaikojen mukaan. Shopistamme voit ostaa yksittäispakattuja ruoka- ja juomatuotteita vuorokauden ympäri.

Anniskelutuotteiden myynti alkaa klo 9 ja päättyy klo 22.

VALO Shop

VALO Shop palvelee 24/7 virkistävillä herkuilla ja juomilla.

Anniskelutuotteiden myynti alkaa klo 9 ja päättyy klo 22.

Minibaarit

Huoneiden minibaarit ovat normaalisti käytössä vuorokauden ympäri. Minibaareja ei täytetä klo 22-09 välisenä aikana.

Kokoukset ja tapahtumat

Aikataulut

Tilaisuuksia ei voi järjestää klo 22 jälkeen hallituksen antamisen ohjeistuksien vuoksi.

Tilakapasiteetit

Jokaisen tilan henkilömäärän kapasiteetti on puolitettu normaalista.  Tiloissamme on tilaa kokoustaa turvallisesti – asiakaskokemus- ja myyntitiimimme katsoo jokaiseen tilaisuuteen aina tarpeen mukaan sopivan kokoustilan, jotta turvavälit toteutuvat.

Etä- ja hybridikokoukset

Tiloissamme on mahdollista järjestää myös sujuva etä- tai hybridikokous, johon osa kokoukseen osallistujista tai puhujista osallistuu etänä.

Turvalliset kokoukset

Kokoushenkilökuntamme ohjaa asiakkaamme kokoustiloihin, taukokahville ja lounaalle ennakkoon sovittujen aikataulujen mukaisesti.  Käsidesit ovat tarjolla sisääntulossa sekä ruokailun buffetpöydän yhteydessä. Kertakäyttöhanskoja on tarjolla kahvitorin buffetpöydällä asiakkaiden käyttöön. Buffetpöydän ottimia vaihdetaan usein. Pöydät ja tuolien pinnat puhdistetaan huolellisesti kunkin pöytäseurueen jälkeen.

Koronaohjeistus päivitetty: 9.11.2020

Terveenä VALOon

Meille VALOssa on äärimmäisen tärkeää turvata kaikkien vieraidemme sekä henkilöstömme terveys. Ethän siis saavu paikalle, jos sinulla on koronan oireita.

Lisätietoa koronaan viittaavista oireista löydät täältä.

Mikäli sinulle ilmaantuu koronavirukseen viittaavia oireita VALOssa työskennellessäsi, olethan pikimmiten yhteydessä vastaanottoomme lisäohjeita varten.

Work-vastaanotto:
+358 10 340 4002
work@valohotel.fi