attention icon

Turvallinen vierailu VALOssa

Koronaohjeistus | Coworking Helsinki

Me VALOssa haluamme tehdä kaikkemme turvallisen ja puhtaan ympäristön puolesta koronatilanteen vallitessa. Seuraavilla toimenpiteillä varmistamme sen, että voit saapua VALO Workiin rauhallisin mielin.

Koronaohjeistus päivitetty 19.1.2022

Turvallinen työpäivä

Työhuoneet
Voit viettää työpäiväsi VALOssa turvallisesti yksityisessä työhuoneessa ilman maskia. Työhuoneet ovat varattavissa VALO App sovelluksestamme sekä VALO Work -vastaanotosta, ja työhuoneeseen voi nousta hissillä suoraan parkkihallista tai VALOn aulasta ilman kasvokkain kohtaamisia. Voit varata huoneen heti käyttöön tai etukäteen.

Asiakaspalvelu
Henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja kaikissa asiakaspalvelutilanteissa keittiötiloja lukuun ottamatta. Olemme tehostaneet siivousta kaikissa työtiloissa.

Kasvomaskit
Käytäthän kasvomaskeja kaikissa VALOn jaetuissa työtiloissa sekä julkisissa tiloissamme. Kasvomaskeja on tarjolla VALO Work -vastaanotossa.

Käsihygienia
Pidäthän huolta tiukasta käsihygieniasta. Käsien desinfiointipisteitä löytyy ympäri VALOn, yksi Work-vastaanoton luota. Kaikissa työhuoneissa sekä hiljaisessa ja rennossa jaetussa työtilassa on vessat. Käytäthän fasiliteetteja hyödyksesi ja peset käsiäsi useasti läpi päivän.

Turvavälit
Noudatamme suositeltua 2 metrin turvaväliä asiakkaiden ja työntekijöiden kesken. Huolehdimme siitä, että suositusta noudatetaan ohjaamalla asiakkaitamme palvelutilanteissa.  Kalusteet, kuten tuolit ja pöytäryhmät asetellaan normaalia väljemmin kaikissa yleisissä tiloissa ja kokoustiloissa.

Palvelutilanteet
Henkilökuntamme käyttää kasvomaskeja kaikissa yleisissä tiloissamme lukuunottamatta pleksillä suojattuja alueita ja keittiötiloja. Vastaanottojemme tiskeillä on pleksilasit vieraidemme ja henkilökuntaamme suojaksi. Suosimme korttimaksuja ja vältämme käteisen vastaanottamista. Korttimaksupäätteet sekä muut kosketuspinnat desinfioidaan tehostetusti. Avaintägit ja -kortit desinfioidaan niiden palauduttua vastaanottoon. Kehotamme vieraitamme pitämään huolta turvaväleistä asioidessaan vastaanotossa.

Tehostettu siivoaminen
Olemme lisänneet siivous- ja hygieniatoimia entisestään. Kaikki hotellihuoneet ja yleiset tilat siistitään huolellisesti päivittäin. Usein kosketeltavat pinnat kuten ovenkahvat, hissin napit, vesihanat, sekä saniteettitilat puhdistetaan useamman kerran päivässä desinfioivalla puhdistusaineella. Pöytien ja tuolien pinnat puhdistetaan säännöllisesti käytön jälkeen.

Tutustu VALO Hotellin koronaohjeistukseen täältä

Terveenä VALOon

Meille VALOssa on äärimmäisen tärkeää turvata kaikkien vieraidemme sekä henkilöstömme terveys. Ethän siis saavu paikalle, jos sinulla on koronan oireita.

Lisätietoa koronaan viittaavista oireista löydät täältä.

Mikäli sinulle ilmaantuu koronavirukseen viittaavia oireita VALOssa työskennellessäsi, olethan pikimmiten yhteydessä vastaanottoomme lisäohjeita varten.

Work-vastaanotto:
+358 10 340 4002
work@valohotel.fi