attention icon

Turvallinen työpäivä VALOssa
Voit viettää työpäivän VALOssa turvallisesti yksityisessä työhuoneessa tai avarissa jaetuissa työtiloissa. Löydät turvallisen vierailun ohjeistuksen täältä.

TYÖTILAT HELSINGISSÄ

Vuokraa työhuone 400€/kk

Valmiiksi kalustettuna ja ilman takuuvuokraa tai irtisanomisaikaa. Huoneita on saatavilla rajoitetusti, joten toimi nopeasti ja varaa omasi!

Varaa heti

VALOn uudet ja laadukkaat työhuoneet

VALOn työhuoneissa vedetään virkistävän sujuvat työpäivät. Huoneesta löydät laadukkaan työtuolin ja -pöydän, täydellisen hiljaisuuden, paljon luonnonvaloa ja suuren 49” näytön liittimillä. Lisäksi seinällä on tussitaulu. Jokaisessa työhuoneessa on oma kylpyhuone suihkulla.

Voit säätää hotellihuoneesi valaistusta, lämpötilaa ja ilmastointia juuri itsellesi sopivaksi, kaipasit sitten kirkasta valaistusta tai lämpöä talvipäivään. Vaihtelua päivään tuovat rennot ja viihtyisät jaetut työtilat sekä VALOn tyylikkäät ravintolat.

Yksityisen työhuoneen voi varata jo kotoa käsin ja nousta suoraan huoneeseen parkkihallista.

Nopea langaton netti takaa sujuvat yhteydet myös etäkokouksiin. Työhuoneessa ja jaetuissa työtiloissa voit kokoustaa myös vieraasi kanssa.

Suihku jokaisessa työhuoneessa

Käytössäsi yksityinen kylpyhuone

Helppo pysäköinti parkkihallissamme

Pysäköi 155-paikkaiseen halliimme etuhinnoin

Palvelua kellon ympäri

Voit kutsua asiakkaita VALOon myös iltaisin

Ammattimaiset kokoukset ja tapahtumat

Heti käyttöön neukkarit sekä kattavat etäkokoukset

400 €/kk hintaan kuuluu

Oma työhuone joka päivä 8h
Voit valita käyttöösi joko klassisen työhuoneen tai rennomman sohvaneukkarin. VALOssa työhuone vapautuu jälkeesi siivouksen kautta toisten käyttöön. Pääset siis aina ammattilaisen siivoamaan työhuoneeseen.

Vapaa pääsy yhteistiloihin
VALOssa on kolme jaettua työtilaa; hiljaisen työn tila sähköpöydillä, rento työtila säkkituoleilla ja Work Lounge valopihan näköalatasanteella.

- Jäsenhinnat neukkareista ja hotellipalveluista
- Pääsy wellness-alueelle ja kuntosalille
- 24/7 vastaanotto
- Nopea nettiyhteys
- Lokerikot
- Kahvi ja tee
- Tulostus, kopiointi ja skannaus

VALO Work Helsinki

VALO Hotel & Workissa on saman katon alla modernit työtilat, lämminhenkinen hotelli ja ravintolat. Meillä keskityt omassa laadukkaassa työhuoneessa, sparrailet upeissa yhteistiloissa sekä kokoustat maailmanluokan tapahtumatiloissa.

Sijaitsemme Ruskeasuolla Mannerheimintien varrella. Meiltä liikut helposti moneen suuntaan ilman keskustan ruuhkia. Sujuvan saapumisen varmistaa 155 paikan pysäköintihallimme.

Kysy lisätietoja

Jätä yhteystietosi ja olemme yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

  Syötä yhteystietosi
  VALO Work toimitilat Helsinki Work respa work lounge

  Totuutta etsimässä: maailman paras työympäristö

  Maailman paras työympäristö on todella kova tavoite, mutta se voidaan saavuttaa datalla.

  _DSC2322

  Mitä hyvää tekee tyhjä vihreä toimisto?

  Nopea vastuullinen toiminta olisi nyt kriittistä, eritoten ilmastoraskaissa toimistoissa, mutta se on helpommin sanottu kuin tehty. VALOssa vastuullisuus kiteytyy neljään askeleeseen.