attention icon

Palvelut

Palvelut | VALO Work Helsinki

VALOsta löydät saman katon alta melkoisen määrän palveluita. Meillä työskentelet, majoitut ja rentoudut silloin kun sinä haluat – tietysti turvallisesti.

VALO Work toimitilat Helsinki Tesla

Parkkihalli & autovuokraus

Parkkihallimme sijaitsee kerroksissa K1-K2, sieltä löytyy 155 paikkaa, 20 sähköauton latauspaikkaa, pyöräpaikkoja ja vuokrattava VALOn Tesla.

VALO Work coworking toimitilat helsinki virtuaalistudio

Etäkokoukset sekä virtuaali- ja hybriditapahtumat

Meillä järjestät turvallisesti mm. etäkokoukset, webinaarit, koulutukset ja virtuaalitapahtumat. Tutustu ja varaa VALO Hotellin sivuilla.

VALO Work Helsinki toimitilat coworking etäkokoukset

Kokoukset ja tapahtumat

Lämminhenkisissä kokous- ja tapahtumatiloissamme onnistuu tilaisuudet aina pienistä tiimipalavereista suuriin 180 hengen tapahtumiin. Tutustu ja varaa VALO Hotellin sivuilla.

VALO Work toimitilat Helsinki Bistro ELO

Bistro ELO

Bistro ELOn aamiainen, lounas ja illallinen pohjautuvat pohjoismaisiin raaka-aineisiin. Ravintola sijaitsee VALOn katutasossa.

VALO Wor toimitilat helsinki coworking ravintola bar SUO

Lounge & Bar SUO

Lounge & Bar SUO, lämmin ja kodikas olohuoneemme kutsuu sinut viihtymään laadukkaiden juomien ääressä. Ravintola sijaitsee VALOn katutasossa.

VALO Work toimitilat coworking Helsinki wellness takkahuone

Wellness

Kattoterassin hirsisaunoista löydät suomalaisen rantasaunan tunnelman, sisällä nostetaan hiki pintaan kuntosalilla. Tutustu VALO Hotellin sivuilla.

VALO Work Helsinki toimitilat coworking hotelli

Yövy VALO Hotellissa

Oletko työmatkalla? Vai tarvitsetko majoitusta työntekjöillenne? Meiltä löydät saman katon alta tyylikkään hotellin. Tutustu & varaa hotellin sivuilla.

VALO Work toimitilat coworking Helsinki hotelli projektimajoitus

Pitkäaikaismajoitus

Meiltä löydät laadukkaat ratkaisut pitkäaikais- ja projektimajoituksiin. Tutustu ja pyydä tarjous VALO Hotellin sivuilla.

Terveenä VALOon

Meille VALOssa on äärimmäisen tärkeää turvata kaikkien vieraidemme sekä henkilöstömme terveys. Ethän siis saavu VALOon jos sinulla on koronan tai flunssan oireita.

Lisätietoa koronaan viittaavista oireista löydät täältä.

Mikäli sinulle ilmaantuu koronavirukseen viittaavia oireita vierailullasi, niin olethan pikimmiten yhteydessä vastaanottoomme lisäohjeita varten.

VALO Work vastaanotto
+358 10 340 4002
work.helsinki@valohotel.fi