Ajastasi nauttien

Kaikki yhden katon alla

VALO Work -jäsenenä saat nauttia jäsenhinnoin VALO Hotel & Work -palveluista, kuten kokous- ja tapahtumapalveluista, ravintoloista, wellness-alueesta ja hotelliöistä.

Kokoukset ja tapahtumat

VALO Hotel & Work ainutlaatuisissa sekä monipuolisissa tiloissa järjestyy vaivatta arjen kohtaamiset, kuten neuvottelut sekä tiimin ideariihet, sekä yrityksen merkittävimmät tapahtumat, kuten julkistus- ja asiakastilaisuudet sekä strategiapäivät. Kahden ravintolamme sekä sauna- ja allasosaston myötä voimme myös palvella teitä esim. aamiais- ja lounastilaisuuksissa sekä iltakokouksissa saunoen.

Kaikissa tiloissamme on innovatiivinen muunneltava kalustus ja suurimmissa tapahtumatiloissamme on siirrettävät seinät mahdollistaen tapahtumat jopa sadoille henkilöille. Kaikki 422 huonettamme ovat myös käytössäsi neuvotteluihin ja joukosta löytyy hyvä joukko suosittuja “sohvaneukkareita”. Tarjoilut niin tapahtumatilaan kuin ravintolassa pöytään katettuna tulevat omasta keittiöstämme käyttäen parhaita pohjoismaisia makuja. Kokous- ja tapahtumatiimimme auttaa teitä rakentamaan tuloksellisia tapahtumia ja luomaan tilaa yhdessä onnistumiselle.

Tapahtuma- ja kokoustiloja: 13

Neuvotteluhuoneita: 422

Tutustu tiloihin

 

 

Ravintolat

Bistro ELO

Pistäydy ravitsevalle lounaalle Bistro ELO:on!
Bistromme makumaailma pohjautuu pohjoismaisiin raaka-aineisiin. Suosimme lähituottajia ja luomua. Omasta hiiligrillistämme valmistuu kalaa, kasviksia ja huolella valittuja lihoja. Nämä valmistamme yksinkertaisesti, raikkaasti ja tietenkin maukkaasti. Ruokalistallamme näkyvät ja maistuvat sesongit. Monipuolinen juomalistamme koostuu laadukkaista alkoholittomista juomista sekä eurooppalaisista viineistä, joiden tuottajat suhtautuvat asioihin kuten me – vastuullisesti ja isolla sydämellä.

Lounge & Bar SUO

Istahda afterworkille ja verkostoidu Lounge Bar SUO:ssa. Baarimme on tunnelmaltaan lämmin ja kodikas olohuone, jonne voit istahtaa hetkeksi vain hengähtämään tai kohtaamaan ihmisten kesken muita. Listaltamme löydät makusi mukaan herkullista pientä syötävää ja huolella valittuja laadukkaita juomia makusi mukaan.

Lounge Bar SUO:n kabinetti Sammal voidaan varata aamiais-, lounas- ja illallistapaamisiin.

Varaa Sammal-kabinetti

Wellness

VALO:ssa tarjoat henkilöstöllenne lyömättömän työpaikkaelämyksen: wellness-alueella voitte pitkän työpäivän päätteeksi nauttia virkistävistä löylyistä. Aidot hirsisaunat porealtaineen kattoterassilla Helsingin taivaan alla luovat unohtumattoman kokemuksen!

Lisäksi sisätiloista löytyvät rentoutumisallas, perinteiset saunat sekä höyrysauna, tunnelmallinen lounge-alue ja monipuolinen kuntosali. Allasbaari tarjoaa virkistäviä juomia ja pientä syötävää.

Alueella:
5 saunaa, 1 rentoutumisallas, 1 kylmävesiallas, 1 poreallas ja kuntosali

Voitte viettää wellness-alueella unohtumattoman kokouksen varaamalla hirsisaunan ja saunakabinetti Kiulun yksityiskäyttöön.

Varaa Kiulu-kabinetti

 

Majoitu VALO Hotellissa

Viihtyisän toimiston lisäksi VALO Hotel & Work on myös business-hotelli kaiken kattavilla 24/7 palveluilla. Täällä henkilöstönne, asiakkaanne ja vieraanne nukkuvat aidosti rauhassa, sekä rentoutuvat kattokerroksen saunoissa. Work-jäsenenä VALO Hotellin palvelut ovat käytössäsi jäsenhinnoin.

Helsingin vehreä Keskuspuisto ulkoilureitteineen löytyy hotellin takapihalta. Puistossa voit nauttia luonnon rauhasta keskellä kaupunkia. Käden ulottuvillasi, ratikkamatkan päässä, ovat myös kulttuurielämykset ja ostosmahdollisuudet.

Tutustu hotelliin