attention icon

Turvallinen työpäivä VALOssa
Voit viettää työpäivän VALOssa turvallisesti yksityisessä työhuoneessa tai avarissa jaetuissa työtiloissa. Löydät turvallisen vierailun ohjeistuksen täältä.

Saman katon alla

Wellness-alue | VALO Work Helsinki

Nauti hirsisaunojen löylyistä, pulahda avantoon kattoterassilla ja virkistäydy kuntosalilla. Wellness-alueeltamme löydät unohtumattomia kokemuksia. Kattokerroksesta löytyy höyrysauna, takkahuone, rentoutumisaltaita, perinteisiä saunoja, hirsisaunoja sekä monipuolinen kuntosali. Kuntosali ja pukuhuoneet ovat auki Work-jäsenille klo 06-22 joka päivä. Pukuhuoneiden saunat ovat päällä vain koko wellness-alueen aukioloaikoina.

Turvallisesti wellness-alueella

Wellness-alueella jokaisen vieraan omalla vastuulla on huolehtia riittävistä turvaväleistä ja ohjeiden noudattamisesta. Wellness-alueen tarkat ohjeistukset turvallisuuden takaamiseksi löytyvät wellness-alueen sisäänkäynniltä, pukuhuoneista sekä allasbaarin luota. Viikonloppuisin wellness-alue on erittäin suosittu, ja iltaisin on enemmän vierailijoita.

Work-jäsenet tuovat mukanaan omat pyyhkeensä. Voit vuokrata kylpytakin vastaanotostamme 5 € hintaan. Viivythän wellness-alueella enintään tunnin ajan, jotta jokaisella on tilaa nauttia wellness-elämyksistä. Lue lisää turvallisesta vierailusta VALOssa: valohotel.fi/koronaohjeistus

Wellness-alueen aukioloajat

Ma-to 7 – 9.30 & 16 – 22
Pe  7 – 9.30 & 15 – 23
La 7 – 11 & 15 – 23
Su 7 – 11 & 16 – 22

Iltaisin klo 20 jälkeen wellness-alue on varattu vain yli 16-vuotiaiden käyttöön.

Sisäänpääsy

Sisäänpääsy kerran viikossa sisältyy VALOn Flex, Flex+ ja Office Jäsenyyksiin.  Ilman jäsenyyttä sisäänpääsy 30 € vain su-to. Sisäänpääsyn hintaan sisältyy pyyhe ja tohvelit. Kysy saatavuutta etukäteen vastaanotosta: 010 340 4001.

Suihkutiloissa on tarjolla suihkugeeli, shampoo ja hoitoaine.

VALO Work toimitilat Helsinki coworking kattoterassi wellness

Myymälä

VALO Shop -myymälässämme on valikoima uima-asuja, laadukasta luonnon kosmetiikkaa, saunatuoksuja sekä vuokralla kylpytakkeja.

VALO Work toimitilat helsinki coworking Kuntosali

Kuntosali

Parhaat lahjat tulee pienissä paketeissa! VALOn kompaktilla kuntosalilla nousee hiki pintaan ammattilaisten laitteilla.

VALO Work toimitilat Helsinki coworking kylmäallas wellness

Wellness-elämykset

VALOssa järjestät inspiroivat hyvinvointihetket ryhmille. Nauti raikkaista tarjoiluista, suomalaisista luonnonmukaisista hoidoista ja hirsisaunan lempeistä löylyistä. Tutustu paketteihin VALO Hotellin sivuilla.

TUTUSTU PAKETTEIHIN

Wellness-alueella

  • kuntosali
  • 2 hirsisaunaa
  • 2 perinteistä saunaa
  • 1 höyrysauna
  • 1 rentoutumisallas
  • 1 kylmävesiallas
  • 1 poreallas
  • takkahuone
  • allasbaari