Moderni työ on sekoitus sosiaalisuutta ja keskittymistä ja parhaan työympäristöelämyksen saa, kun on oikea kattaus oikeanlaisia tiloja. Tämän päivän työelämän merkittävin puute on riittävät tilat keskittyneelle työlle. Haluamme parantaa työn laatua ja ihmisten hyvinvointia ja olemme suunnitelleet tilamme palvelemaan niin yksilön kun tiimien tuottavuutta.

COWORKING

Ihmiset ympärillä tuovat iloa ja virtaa työpäivään ja uuteen ihmiseen tutustuminen on monesti työpäivän kohokohta. 2. kerroksen coworking -tilassamme voit vapaasti valita sosiaalisen tai yksityisen tilan ja säätää ympärillä olevaa melua tilavalinnallasi.

TYÖHUONEET

Yhä suurempi osa työstämme vaatii keskittymistä ja keskittyminen vaatii sille pyhitetyt tilat. Kun muut poistavat viimeisetkin työhuoneet, Valo Work tuo ne takaisin. Oli kyse omasta tuottavuudestasi, työn tai asiakkaan vaatimasta yksityisyydestä, meiltä saat oman työhuoneen mihin vuorokauden aikaan tahansa.

TIIMITILAT

Oma toimisto on yhä harvemmin paikka tehokkaalle ja tuottavalle työlle. Valon tiimitilat tukee tiimejä tehokkaan, tuottavan ja elämyksellisen tiimityön johtamisessa. Tauot sekä tapaamiset järjestyvät vaivatta alakerran inspiroivassa coworking -tilassa, ja lounaan voi nauttia hotellin kotoisissa ravintoloissa tai yksityisessä tiimitilassa. Tärkeintä on, ettei työ keskeydy ja tiimi on keskittyneessä tilassa koko päivän.

VALO WORK

VALO Work on täysin uudenlainen hotellin sisällä toimiva ainutlaatuinen joustotyötila, modernin ajan dynaaminen toimintaympäristö ja yhteisöllinen palvelukonsepti, joka venyttää nykyistä aikakäsitystämme. Se on paikka, jonne tullaan työskentelemään, verkostoitumaan, virkistäytymään ja viettämään aikaa. VALO Work on enemmän kuin toimistohotelli – se tarjoaa käyttäjilleen inspiroivia tiloja tehokkaaseen työskentelyyn 24/7/365. Voit valita tarpeisiisi soveltuvat toimitilat ja löytää uutta tehoa päivääsi vaikkapa pulahtamalla altaaseen sauna- ja allasosastollamme tai nauttia hetkestä keskuspuiston luontopoluilla. Toisin sanoen VALO Work on täydellinen paikka tehdä töitä. Olisiko tässä sinun tuleva työtilasi?

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko Valo Workista? Jätä yhteystietosi ja lisätietoa toimitilatarpeistasi – saat kuulla lisää VALO Workista ensimmäisten joukossa.