attention icon

Turvallinen työpäivä VALOssa
Voit viettää työpäivän VALOssa turvallisesti yksityisessä työhuoneessa tai avarissa jaetuissa työtiloissa. Löydät turvallisen vierailun ohjeistuksen täältä.

Tilaa keskittyä & inspiroitua

Toisin kuin perinteisessä toimistohotellissa, jossa yrityksille vuokrataan kokonaisia kerroksia tai toimistoja, VALOssa koko kiinteistö on kaikkien käytössä yritykseen katsomatta. Kun yksi asiakas ei käytä työhuonetta tai työpöytää, tila vapautuu muiden käyttöön. Tämä on coworking supercharged.

YHTEISTILAT

Work lounge

Näköalatasanteen rento työtila

VALOn yhteisön ydin on katsomoportaiden ylätasanteella sijaitseva Work Lounge, joka on auki kellon ympäri. Tilasta löytyy erinomainen wifi-yhteys, pistorasia jokaiselle, herkullista kahvia sekä VALO Work -vastaanotto. Se sopii hyvin rentoihin tapaamisiin, nopeaan työntekoon sekä kahvitaukoihin. Tasanteen puhelinkopissa voi ottaa nopean puhelun tarpeen vaatiessa.

keittiönurkkaus · puhelinkoppi · vastaanotto · WiFi

55 hlö yhteistila

Lue lisää

Hiljainen työtila

Rauhallinen tila sähköpöydillä

Work Loungen takaa löytyy hiljainen yhteistila keskittymiseen. Tässä rauhallisessa työtilassa voit asettautua erinomaiselle työtuolille, säätää sähköpöydän kohdilleen ja keskittyä rauhassa omaan työhösi. Työpisteiltä löytyy näyttöjen lisäksi näppäimistö, hiiri, ThinkPad ja tarvittavat kaapelit. Tilassa on päiväkäyttöön tarkoitetut lokerikot sekä keittiönurkkaus jääkaapilla.

keittiönurkkaus · lisänäytöt · lokerikot · sähköpöydät · WiFi

21 hlö yhteistila

Ei puheluita

Hiljainen työtila

Lue lisää

Rento työtila

Yhdessä ideointiin

Hiljaisen yhteistilan vierestä löytyy rento työtila. Tässä tilassa saat vapaasti levittäytyä ja työstää ideoitasi vaikkapa säkkituolista käsin. Isoille näytöille voi heijastaa omat presentaatiot näyttöjen yhteydestä löytyvillä HDMI-kaapeleilla. Rennon tilan lokerikot ovat tarkoitettu pitkäaikaissäilytykseen ja ne voi varata omaan käyttöön lisämaksusta.

keittiönurkkaus · lokerikot · näyttö · säkkituolit · WiFi

21 hlö yhteistila

Lue lisää

TYÖ-JA NEUVOTTELUHUONEET

Täydellisen hiljaisissa työhuoneissamme saat keskittyä rauhassa omaan työhösi sekä vetää luottamukselliset palaverit ja puhelut. Älykkäät työhuoneet otetaan omaan käyttöön aina tarpeen mukaan ja fiksu järjestelmämme ohjaa työkaverit vierekkäisiin huoneisiin.

Smart – työhuone

Omaan rauhaan

Harmonisin ja lämpimin sävyin sisustettu työhuone yhdelle, jossa on todella helppoa keskittyä omaan työhön.

1 läppäripöytä · 1 työpöytä · 1 työtuoli · 2 jakkaraa · 49" näyttö · keittiönurkkaus · säädettävä ilmastointi · säädettävä valaistus · WiFi · Work- ja hotellipalvelut VALO-huonetabletilla

1 hengelle

12 m2

Lue lisää

Smart – sohvaneukkari

Yhteiseen ideaan

Lämminhenkinen rento kokoustila, joka loistaa luottamuksellisissa keskusteluissa ja lennokkaassa ideoinnissa.

1 sohva · 2 läppäripöytää · 2 nojatuolia · 49" näyttö · keittiönurkkaus · säädettävä ilmastointi · säädettävä valaistus · WiFi · Work- ja hotellipalvelut VALO-huonetabletilla

12 m2

2 hengelle

Lue lisää

Comfort – työhuone

Yhdessä onnistumiseen

Joskus kaipaa sekä rauhaa että työkaverin apua. Kotoisassa Comfort-työhuoneessa on mukava tehdä töitä työkavereiden kanssa vaikka koko pitkän päivän.

1 läppäripöytä · 1 sohva · 1 työpöytä · 2 jakkaraa · 2 nojatuolia · 49" näyttö · keittiönurkkaus · säädettävä ilmastointi · säädettävä valaistus · WiFi · Work- ja hotellipalvelut VALO-huonetabletilla

3 hengelle

17 m2

LUE LISÄÄ

Comfort – tiimityötila

Yhden pöydän ääressä

Tyylikäs tiimityötila, jossa on helppo saada aikaiseksi. Yhden pöydän ääreen mahtuu koko tiimi, näytölle saadaan tärkeimmät dokumentit ja tussitaululle rakentuu ideat.

1 läppäripöytä · 1 työpöytä 6 hengelle · 2 jakkaraa · 2 nojatuolia · 49" näyttö · 6 tuolia · keittiönurkkaus · säädettävä ilmastointi · säädettävä valaistus · TV taittovarrella · WiFi · Work- ja hotellipalvelut VALO-huonetabletilla

6 + 2 hengelle

17 m2

LUE LISÄÄ

Comfort – sohvaneukkari

Yhteiseen inspiraatioon

Rento sohvaneukkari, jossa luonnistuu erinomaisesti myös pidemmät palaverit. Huolella äänieristetyssä tilassa saa antaa ideoiden lentää korkealta ja kovaa.

2 sohvaa · 3 läppäripöytää · 3 nojatuolia · 49" näyttö · keittiönurkkaus · säädettävä ilmastointi · säädettävä valaistus · WiFi · Work- ja hotellipalvelut VALO-huonetabletilla

6 hengelle

17 m2

LUE LISÄÄ

Deluxe – edustustila

Tyylikkääseen tapaamiseen

Tyylikäs neuvottelutila, jossa luonnistuu erinomaisesti tärkeät tapaamiset kuten allekirjoitustilaisuudet. Näissä avarissa ja laadukkailla materiaaleilla sisustetuissa kokoustiloissa voit huoletta viihdyttää arvokkaimmat vieraat. Huoneet ovat myös pääosin esteettömiä.

1 sohva · 2 läppäripöytää · 2 nojatuolia · 49" näyttö · keittiönurkkaus · säädettävä ilmastointi · säädettävä valaistus · WiFi · Work- ja hotellipalvelut VALO-huonetabletilla

4 hengelle

23-29 m2

LUE LISÄÄ

JÄSENYYS VALOSSA

Suomen helpoin sopimus

VALOn jäsenyyksissä ei ole irtisanomisaikoja, takuuvuokria tai sitoutumispakkoa.

TUTUSTU JÄSENYYKSIIN