attention icon

Joustava & monipuolinen | Toimitilaratkaisut Helsinki

Etsiikö yrityksesi uutta toimipistettä, joustotilaa tai pop up -toimistoa? VALO Work on uusi vastuullinen toimitila, joka sopii erityisen hyvin moderniin hybridi-työskentelyyn sekä projektikohtaiseen tilatarpeeseen.

Miksi VALO?

Työtilaa tarvitaan yhä useammin joustavasti tai vain hetkellisesti, kun henkilöstö työskentelee monipaikkaisesti ja projektikohtaisesti. Toimitilat seisovatkin valtaosan ajasta tyhjillään ja kuluttavat turhaan budjettia sekä energiaa.

VALOssa coworking-tilat ja työhuoneet toimivat hot desking -periaatteella, eli käytössänne on aina juuri niin monta työhuonetta ja työpistettä kuin haluatte, eikä yhtään turhaa tilaa. VALOn yrityspaketteihin sisältyvät jäsenyydet ovat yrityskohtaisia ja niitä voi käyttää kuka tahansa yrityksenne sisällä. Samaan kuukausilaskuun saadaan myös VALOn hotelli- ja kokouspalvelut vähentäen hallinnollista taakkaa.

Jätä meille yhteyspyyntö, kerromme mielellämme lisää VALOsta!

“Paluuta vanhaan ei ole kun yritysten työtekijät tekevät töitä niin kotoa kuin toimistolta käsin. Toimistolle tullaan tulevaisuudessa ihmisten ja kohtaamisten vuoksi. Sinne tullaan rakentamaan yhteisöllisyyttä, kohtaamaan työkavereita ja saavuttamaan yhdessä sovittuja tavoitteita.”

Jätä yhteys- tai soittopyyntö