attention icon

Turvallinen työpäivä VALOssa
Voit viettää työpäivän VALOssa turvallisesti yksityisessä työhuoneessa tai avarissa jaetuissa työtiloissa. Löydät turvallisen vierailun ohjeistuksen täältä.

Fiban kutsuu sinut tutustumaan VALO Work-yhteisöön

 

VALO Work haluaa tarjota Suomen lupaavimmille kasvuyrityksille maailman parhaita työpäiviä ja inspiroivan tukikohdan yritysten liiketoiminnan kiihdyttämiseen.

VALO on kotimainen konsepti, joka yhdistää toimitilan ja laadukkaan hotellin palvelun saman katon alle. Jäsenenämme keskityt tai sparraat tiimin kanssa omassa työhuoneessa ja tapaat asiakkaita tyylikkäissä neukkareissa. Virtuaali- ja hybriditapahtumat sekä Podcastit toteutat omissa studioissamme. Meillä nautit myös hotellin ylellisistä palveluista ja nautit ravintoloiden herkullisista tarjoiluista 24/7.

Office Jäsenenämme saat käyttöösi VALO Workin työhuoneet, inspiroivat jaetut työtilat, wellness-alueen rakennuksen katolla, kuntosalin sekä perinteiset toimistopalvelut kuten WLANin ja tulostamisen. Lisäksi talosta löytyy Podcast- ja hybridistudiot, tapahtumatilat, viihtyisä bistro sekä tyylikäs lounge-baari.

Lunasta etusi tästä

3kk Office Jäsenyys puoleen hintaan

VALO Work tarjoaa FIBAN:n jäsenten kohdeyrityksille kolmeksi kuukaudeksi omat korkealaatuiset työhuoneet (Office Jäsenyys) puoleen hintaan. Edun arvo on 675 € / hlö.  Lisäksi tarjoukseen kuuluu yhden 20 min podcastin tuottaminen per yritys. Tarjous koskee enintään 5 henkilöä per yritys. Tarjouksen hyödyntäminen ei edellytä muuta sitoutumista (takuuvuokria, määräaikaisia sopimuksia tms).

Syötä tietosi tähän ja kerromme lisää edun hyödyntämisestä.

    Erno Launo
    Director of VALO Work
    +358 400 551 502